onsdag 16 maj 2012

Trött som faaan...

Sitter här o degar med sambon...
vi e trötta...



Har jobbat kväll med fina Barbro...

Nyheter nu sen "loppelådan"
ska upp tidigt i morgon.

 

Puh...



Oj vad det regnade när jag steg upp i morse, men det e lite mysigt att ligga o lyssna på det när man håller på att vakna!!!

1.      När man ringer till någon myndighet o placeras i kö...o rösten du hör säger att du är nummer ett i kön, o så fortsätter det i 15 minuter eller tills du tröttnar o lägger på.

 2. Om man ska ha kontakt med någon myndighetsperson o det känns som om hen sitter o läser innantill från ett A4. Vid ett tillfälle satte jag på högtalaren o lade mobilen på diskbänken.

  3. Bussresenären som efter febrilt letande inte hittar sitt busskort eller kanske inte ens köpt sms biljett innan påstigandet.

4. Mötet på jobb där alla ska få göra sin röst hörd, men där någon tror att det handlar om en monolog o inte en dialog. Gå nån annanstans o prata med dig själv så får du de svar du helst vill höra.


       5. Men det värsta av allt är när man sitter på bussen med lurarna i öronen för att slippa ointressanta samtal o resenären bredvid puttar dig i sidan o vill inleda ett samtal om hur fint/rysligt vädret utan för är.


 Vet att de senaste inläggen varit lite bittra, men just nu har jag mycket att tänka på o detta e ett sätt att få det ur mig.