Parmigiano-Reggiano
är en klassisk italiensk hårdost som fått sitt namn på grund av att
osten först började tillverkas i trakten mellan städerna Parma och
Reggio nell'Emilia i Emilia-Romagna i norra Italien.
Tillverkningen är idag strängt reglerad och får bara ske i vissa områden. Både mjölkproduktionen och tillverkningen måste ske i provinserna Parma, Reggio Emilia, Modena och Bologna väster om floden Reno och i Mantua söder om floden Po. Parmigiano-Reggiano tillverkas bara, av opastöriserad komjölk. - See more at: http://www.kullagourmet.se/category.php?id_category=7#sthash.I8dGG2RE.dpuf
Tillverkningen är idag strängt reglerad och får bara ske i vissa områden. Både mjölkproduktionen och tillverkningen måste ske i provinserna Parma, Reggio Emilia, Modena och Bologna väster om floden Reno och i Mantua söder om floden Po. Parmigiano-Reggiano tillverkas bara, av opastöriserad komjölk. - See more at: http://www.kullagourmet.se/category.php?id_category=7#sthash.I8dGG2RE.dpuf
Julklapp till oss från äldsta sonen.
En PARMEGIANO REGGIANO
Nu måste vi ju köpa de här också från

Parmigiano-Reggiano
är en klassisk italiensk hårdost som fått sitt namn på grund av att
osten först började tillverkas i trakten mellan städerna Parma och
Reggio nell'Emilia i Emilia-Romagna i norra Italien.
Tillverkningen är idag strängt reglerad och får bara ske i vissa områden. Både mjölkproduktionen och tillverkningen måste ske i provinserna Parma, Reggio Emilia, Modena och Bologna väster om floden Reno och i Mantua söder om floden Po. Parmigiano-Reggiano tillverkas bara, av opastöriserad komjölk. - See more at: http://www.kullagourmet.se/category.php?id_category=7#sthash.I8dGG2RE.dpuf
Tillverkningen är idag strängt reglerad och får bara ske i vissa områden. Både mjölkproduktionen och tillverkningen måste ske i provinserna Parma, Reggio Emilia, Modena och Bologna väster om floden Reno och i Mantua söder om floden Po. Parmigiano-Reggiano tillverkas bara, av opastöriserad komjölk. - See more at: http://www.kullagourmet.se/category.php?id_category=7#sthash.I8dGG2RE.dpuf
Parmigiano-Reggiano
är en klassisk italiensk hårdost som fått sitt namn på grund av att
osten först började tillverkas i trakten mellan städerna Parma och
Reggio nell'Emilia i Emilia-Romagna i norra Italien.
Tillverkningen är idag strängt reglerad och får bara ske i vissa områden. Både mjölkproduktionen och tillverkningen måste ske i provinserna Parma, Reggio Emilia, Modena och Bologna väster om floden Reno och i Mantua söder om floden Po. Parmigiano-Reggiano tillverkas bara, av opastöriserad komjölk. - See more at: http://www.kullagourmet.se/category.php?id_category=7#sthash.I8dGG2RE.dpuf
Tillverkningen är idag strängt reglerad och får bara ske i vissa områden. Både mjölkproduktionen och tillverkningen måste ske i provinserna Parma, Reggio Emilia, Modena och Bologna väster om floden Reno och i Mantua söder om floden Po. Parmigiano-Reggiano tillverkas bara, av opastöriserad komjölk. - See more at: http://www.kullagourmet.se/category.php?id_category=7#sthash.I8dGG2RE.dpuf
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar